Wie zijn wij?

TRENTOO. Een bedrijf voor omgevingsmanagement en projectcommunicatie. Met ruim 7 jaar ervaring, weten we wat er nodig is om een infraproject in een complexe omgeving soepel te laten verlopen.

Ons doel is een glimlach op ieders gezicht, van projectteam tot omgeving. Hoe we dit doen? Door goede samenwerking en te zorgen voor verbinding tussen project en omgeving.

Renske Heijker

Jolanda Geleijnse

Onze krachten

Omgevingsmanagement is ons op het lijf geschreven. We zijn creatief, werken oplossingsgericht en zijn betrokken.
We vinden het leuk om in contact te zijn met mensen en ons in te leven in hun persoonlijke situatie.
Onze technische kennis op het gebied van uitvoering in de Infra is daarbij een goede combinatie.

Interesse?

Bel ons voor een afspraak om jouw vraag te bespreken. Hiermee gaan wij aan de slag. Er is altijd één contactpersoon. Soms pakken we een project samen aan en soms alleen. Net wat er nodig is voor een soepel verloop van het project.

Wat doen wij?

Deze mix van vaardigheden inzetten is onze kracht en vinden wij leuk. Geen project is hetzelfde. Geen uitdaging te groot. En door onze jarenlange ervaring hebben wij naast veel kennis en vaardigheden ook veel connecties opgedaan. Denk aan gemeentes, busmaatschappijen, hulpdiensten.

Omgevings Management

Met een persoonlijke aanpak en de benodigde technische kennis, zetten wij ons in om uw projecten soepel te laten verlopen. Hoe? Door de omgeving…

lees meer

Tenders

Voor de start van de werkzaamheden maken we kennis met de omgeving. We brengen de belangen in beeld en gaan op zoek hoe we hier rekening mee kunnen houden. We brengen de omgeving letterlijk en figuurlijk in kaart door persoonlijk contact en een stakeholdersoverzicht.

lees meer

Tekeningen en Illustraties

Om een project, omleiding, werkwijze of plan van aanpak te verduidelijken creëren wij tekeningen en illustraties. Van faseringstekeningen tot werksituaties.

lees meer